Erhvervsrengøring – professionel service i høj kvalitet

​​Hos B1 Rengøring har vi gennem årene specialiseret os i erhvervsrengøring, for større og mindre virksomheder i omegnen af Skanderborg, Odder, Aarhus, og andre steder i Østjylland.

Vi udfører alle rengøringsopgaver med stort omhu, og indfrier dine forventninger – herunder er vi kendt for at levere den lovede kvalitet til den aftalte pris.

Miljøvenlige rengøringer til erhvervskunder

Gennem årene har vi løbende tilpasset og udvidet vores serviceområder - herunder de ydelser som vi kan tilbyde inden for vores erhvervsrengøring. Ændringerne er sket i samarbejde med vores kunder og kan løbende justeres.

Derfor kan vi i dag tilbyde følgende ydelser inden for erhvervsrengøring:

  • Hovedrengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Gulvbehandling
  • Rensning af persienner og gardiner
  • Måtte- og linnedservice
  • Levering af alle former for sæbe, håndpleje, papir og hygiejneartikler
  • Anden intern service efter aftale

Vi oplever, at vores kunder også stiller krav om at skåne miljøet, samtidig med at de ønsker den samme høje grad af hygiejne og kvalitet i erhvervsrengøring, som findes ved almindelige rengøringsprodukter.​

Derfor planlægger vi produktvalget i dialog med hver enkelt kunde, så produkterne både matcher kundens ønsker, og er bedst for miljøet. Eksempelvis anvender vi kun miljøvenlige og svanemærkede produkter uden skadelige tilsætningsstoffer, hvis andet ikke er aftalt.

På denne måde bestræber vi os på, at vores erhvervsrengøring belaster miljøet mindst muligt. For at sikre det, arbejder vi derfor løbende med miljøforbedringer.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Kontakt os på telefon 70 21 44 99 eller send og en mail på mail@b1rent.dk for en uforpligtende, og individuel pris på vores erhvervsrengøring, som matcher dine ønsker og behov.

​Få et godt tilbud på rengøring​

​Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt B. 1. Rengøring

B. 1. Rengøring v/ Johannes Bang Pedersen

Århusvej 1 B, 8600 Skanderborg
Tlf.: 70 21 44 99
E-mail: mail@b1rent.dk

CVR: 12099975

Persondatapolitik

B. 1. Rengøring​ - alt i  rengøringsopgaver