Om B1 Erhvervsrengøring

 
B1rengoering4.jpg
 

Rengøringsfirma med fokus på trivsel og kvalitetsbevidst service

Vores rengøringsfirma blev stiftet i 1991 af Johannes Bang, som stadig er indehaver af vores virksomhed.

Vi er en effektiv organisation med en lokal og synlig ledelse, og vi lægger vægt på service i høj kvalitet, som vi sikrer ved at uddanne vores medarbejdere og træne dem i miljøbevidsthed.

Vi har hovedkontor i Stilling, men arbejder hovedsageligt i Østjylland - herunder i Skanderborg, Aarhus og Odder.

Hvad kendetegner vores rengøringsfirma?

Vores rengøringsfirma har solid erfaring som leverandør til erhvervslivet, private og offentlige institutioner. Vi gør arbejdet til et håndværk, anvender altid det rette rengøringsudstyr og overholder altid de aftalte tider og priser.

Hos B 1 Rengøring har vi kvalitet i højsædet. Vi gør vores bedste for at levere et godt og veludført stykke arbejde – hver dag. Det kan vi, fordi vi har dygtige og engagerede medarbejdere, som yder deres allerbedste for at opfylde netop dine rengøringsbehov.

Kvalitet i rengøringen betyder flere ting for os; det betyder blandt andet, at alle vores ansatte løbende modtager uddannelse og instruktion i at anvende de mest optimale metoder, produkter og materialer.

Kvalitet betyder også, at vi gør meget ud af at afstemme kundernes forventninger, og vi tager derfor altid en konstruktiv og ærlig dialog før, under og efter arbejdet – og det giver kvalitet i rengøringen.

Vi arbejder ud fra ordnede forhold, som bliver værdsat af såvel kunder som ansatte. Vi er medlem af Rengøringsbranchens Arbejdsgiverforening, Danske Service, og vores politikker og retningslinjer er klare, når det kommer til kvalitet, miljø og personale. Derudover arbejder vi efter miljøledelsesstandarden DS/EN ISO 14001.

B1 Rengøring er desuden stolte af at være indehaver af en Grøn Smiley.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om vores rengøringsfirma eller at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 70 21 44 99 eller via vores e-mail mail@b1rent.dk.