Trappevask​ sikrer indbydende opgang

Du vil nyde at åbne døren til opgangen, når B1 Rengøring har luftet ud og sørget for en indbydende, ren og velduftende trappeopgang.

Trapper møder mange fødder - store og små, i stiletter og vinterstøvler, kondisko og træsko. Der bliver slæbt sand, vand, salt og småsten med op og ned ad trinene. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, for uanset vejr og vind og mængden af trafik har du den samme skinnende trappeopgang efter hver trappevask. Mudder, sne og saltskjolder er ingen hindring. Mopper, klude og vaskevand skiftes tit og bliver altid skiftet, når vi skifter trappe, så din trappeopgang ikke stifter bekendtskab med skidt fra andre trappeopgange.

Med trappevask kan du desuden være sikker på, at HELE trappen får en kærlig hånd - Dine gelændre og balustre skinner lige så meget som trin og reposer. Måtterne bliver løftet, og kluden finder vej ind i alle kroge.

Skræddersyet og miljørigtig trappevask i hele Østjylland

Du behøver ikke bruge tid på at huske at bestille os hver gang, din trappe har brug for at blive vasket - med en serviceordning styrer vi kalenderen for dig.​

Skulle du have ændringer til vores faste aftale, siger du bare til - så tilpasser vi os. Ellers kommer vi den faste ugedag, vi er blevet enige om.

​Alle kan tåle den friske duft efter trappevask - også allergikere - da vi altid bruger svanemærkede produkter. Sådan passer vi på dig, os selv og miljøet. 

Vi passer også på vores medarbejdere ved at give dem ergonomisk rigtige arbejdsredskaber. Her er din bonus, at det rigtige udstyr gør trappevask lettere og giver vores rutinerede rengøringspersonale ekstra tid til de små ting, der tit gør den store forskel for dig.

Kontakt os for mere information

Du kan kontakte os på telefon 70 21 44 99, hvis du ønsker at høre mere om vores trappevask. Du kan ligeledes sende os en mail på mail@b1rent.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

​​

​Få et godt tilbud på rengøring​

​Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt B. 1. Rengøring

B. 1. Rengøring v/ Johannes Bang Pedersen

Århusvej 1 B, 8600 Skanderborg
Tlf.: 70 21 44 99
E-mail: mail@b1rent.dk

CVR: 12099975

Persondatapolitik

B. 1. Rengøring​ - alt i  rengøringsopgaver